Wat is Lijfkracht-herstel en wat kan het voor jou doen?

Wanneer jij pijn ervaart ben je geneigd te kijken naar de plek wáár je die pijn ervaart. Soms vind je daar een oorzaak, maar ook heel vaak niet.

Jouw lijf bestaat namelijk niet alleen maar uit cellen zoals spieren, botten, bindweefsel en bloed.

Er is ook een ‘onzichtbaar’ gedeelte wat een hele grote rol speelt in ons lijf; namelijk onze ENERGIE! Al jouw cellen communiceren met elkaar via allerlei energiebanen. Pijn kan dus een signaal zijn dat de energie op die plek niet lekker stroomt, en daarvoor is Lijfkracht-herstel ontwikkeld.

Lijfkracht-herstel is een zeer krachtige vorm van energetische geneeskunde. Het is een bijzonder effectieve manier om de lichaamseigen gezondheid terug te krijgen, zonder ondersteuning van medicijnen.

Nauwkeurige behandeling van de schedel, de nek, de wervelkolom, de schouderbladen, het bekken en het heiligbeen kan vaak pijn verhelpen die al jarenlang aanwezig is, bijvoorbeeld door scheefstand of een energieblokkade in een gebied.

Ook bloedvaten krijgen weer een verbeterde doorbloeding, wat een gunstig effect heeft op vermindering van klachten als hoofdpijn, migraine, duizeligheid ,oorsuizen, slecht zicht.

Met behulp van Lijfkracht-herstel wordt de aanwezige lichaamsenergie weer geactiveerd. Hierdoor ontstaat een zeer krachtig helend vermogen, dat inzetbaar is voor vrijwel ieder gezondheidsprobleem.

Samen met de behandeling kan bewustwording van de onderliggende oorzaak van de klacht vaak zorgen voor grote resultaten in slechts een enkele of een aantal behandelingen. Deze effectieve energetische behandeling is pijnloos. Bijna iedereen kan op deze manier van fysieke en emotionele pijn af komen

Ben je benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op.