Over mij

Mijn naam is Kim Sonnemans.

Na bijna 16 jaar gewerkt te hebben in een commerciële functie, heb ik het roer omgegooid. Ik was mij steeds meer bewust van mijn wens om mensen op een betekenisvolle manier te kunnen ondersteunen. Daarom heb ik in 2020 besloten om mijn innerlijke stem te volgen om weer te gaan studeren. Het is niet bij 1 studie gebleven, ik behaalde het diploma voor Luisterkindwerker, NLP coach en Lijfkracht-herstel. Tijdens deze studies werkte ik als bemiddelingsmedewerker bij een gastouderbureau waar ik vraagouders en gastouders mocht koppelen en ondersteunen bij hun opvoedingsvraagstukken.

In november 2020 opende ik de deuren van praktijk Hart & Stem, waar ik al vele gezinnen mocht ontvangen en helpen met het vinden van balans, het doorbreken van patronen en zien van hun systemen.

Er ontbrak nog iets in mijn praktijk. Zelf ervaarde ik dat mijn lijf enorm reageerde op mijn eigen emoties, hormonen en op weersveranderingen. Jaren geleden kreeg ik de diagnose fibromyalgie.

“Leer er maar mee leven” zei de reumatoloog. Geloof mij, dit heb ik echt geprobeerd, en dat voelde niet goed. Dat moest anders kunnen!

Ik ging op zoek en kwam uit bij de behandelmethode Lijfkracht-herstel. Deze methode heeft mijn leven letterlijk veranderd. Dagelijks veel minder pijn en meer energie. De behandeling werd niet in mijn omgeving aangeboden. In Winterswijk volgde ik de cursus, en daarna kwam er een behandeltafel in de praktijk te staan. Vele klachten werden verlicht of verdwenen zelfs bij de cliënten. Onderliggende oorzaken, (jeugd)trauma’s en weggestopte verdriet en angst kwamen aan het licht. Middels NLP technieken en opstellingen werden ook deze aangepakt naast de lijfkracht-herstel behandelingen.

 

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.